Salong Lyckliga Storgatan ägs och drivs av Helena Granby. Butiken och Salongen ligger vägg i vägg med varandra, men med olika entrédörrar. Det går att gå igenom på insidan. All styling i salongen bokas via Helena och butik Lyckliga Storgatan. Salongen är öppen efter tidsbokning.

I salongen stylar vi fest, gala, bal & bröllop och utgår från torrt hår. Vi är utbildade stylister inom smink och hår, Vi gör hållbara stylingar och uppsättningar samt makeuper från grunden. Det som skiljer oss från frisörer är att vi endast arbetar just med styling året om och är specialiserade inom hållbarhet. Vi klipper & färgar inte. Vi är alla professionella och ni kan se vårt arbete på våra sociala medier samt under ”Kollektioner” & ”Fotograferingar” här i Menyn.

Vi stylar inga brudar utan konsultationer och all vår styling ser ni i Helenas brudkatalog samt på fotograferingar och på kunder. All styling kan ni se under #stylingteamlyckligastorgatan samt under #stylisthelenagranby på instagram samt under våra respektive konton.

Under student & bal stylar vi och har då erbjudanden på priser!

Alla frågor tar ni med Helena. Välkomna!