Bokning sker via mejl eller till butikstelefonen under de dagar jag har öppet.

Boka alltid tid för provning av brudklänningar.

De flesta ”Helena Granby Design”s klänningar finns i prov-ex och jag beställer varje klänning till varje kund efter din längd och dina mått. Du provar den storlek som är närmast din egen. Du väljer med eller utan släp etc. Var ute minst 3-4 månader innan bröllopet för beställning/sömnad, gärna mer. Är du ute senare så kan du endast kika på rea samt det som är säljes, och inte årets kollektion.

Sömnadstid är 6-8 veckor + beställningstid & leverans. Räkna med ytterligare ca 2 provningar då klänningen levererats. Jag rekommenderar att du börjar att prova klänningar ca 6 månader innan bröllopet (mer el mindre går bra beroende på var du bor). Tänk på att jag arbetar själv och alltid är fullbokad under öppettiderna under säsong samt gör alla beställningar och sömnadsjusteringar utöver alla öppettider. Därav är högsäsongen en stressig tid och jag behöver framförhållning och förståelse för mitt arbete som designer, sömmerska och stylist då jag driver företaget & butiken ensam. 

För fest, gala & övrigt går det att droppa in – men för bäst service och garanterad plats i de två provrummen är det alltid bäst att boka provrummet. Särskilt då butiken är liten. Många festklänningar finns i mer storlekar och färger och ni behöver mig för att ställa dessa frågor.  De inköpta klänningarna kommer på 1,5- 2 veckor om de finns i lager. Boka därför din tid för att veta mer.

Provningarna är kostnadsfria och jag går igenom dina önskemål och hjälper dig på bästa sätt. Du får i lugn och ro prova alla de modeller du önskar samt hjälp att hitta din storlek samt knyta ryggar etc. Klänningarna skräddarsys efter just dina önskemål och måttas med upp till 15 mått så att de ska passa just dig. (Förutom inköpta fest- / och balklänningar som finns i stlk 34-46).

*Jag syr inte upp kopior av andra klänningar.

Boka en tid med Helena så får du veta mer! Välkomna!

Telefon:

060-63 11 533

kontakt@helenagranby.se